Amb Uruguay de sol a sol
Ja fa dos dies que els nostres guies telequils, els enginyers Leonardo Vidal i Eduardo Grampín, ens han abandonat de la mà de Déu, i ens han deixat realitzar les tasques a la nostra manera de fer. De moment hem pogut fer tot el que estava previst fins al moment i d'aquí poc ja es podrà fer una prova general del funcionament de la magnífica xarxa mesh (tothom es veu amb tothom). Hem treballat de sol a sol, de 8 del matí a 7 del vespre, passant una fred a mans i cap que a més d’un li produiria si més no una lleu migranya. I com que no som cap heroi, hem d’anar previstos de gorros i guants... qui ho diria que en un mes de juliol aniríem més abrigats que un Papa Noel? Degut a la nostra falta de visió nocturna també hem de proveïr-nos de llums frontals que ens ajuden a no perdre res pel camí a la cobertura total. En aquests dies hem tingut més mares i àvies que mai, ja que les teixidores pateixen pels pobres catalans i els mimen d’allò més amb tès, cafès, pastes i pastissos! Ara bé, els nostres dinars diaris són de tupper, on no falten mai els àpats constituïts per arrebossats, patata, arròs i la conegudíssima "milanesa uruguaya".
Avui hem arribat a Totoral del Sauce a les 9 del matí, on regnava un ambient gèlid sobre tot el poble i una fina capa de gel forrava tot el terra per on passavem. Buenos dias tejedoras! Elles ja fa 4 hores que estan empeu, o si més no... així ens ho van dir, en qualsevol cas, dubto que mai hi anem a comprovar-ho. Anem passant de casa en casa com Don Pedro, i anem instal·lant antena darrera antena i cable coaxial darrera cable coaxial, les famílies ens surten a saludar i ens ofereixen tot el que tenen i més, alguns nens s’interessen pel que fem àdhuc ens ajuden en algunes tasques. Més tard ja anirem passant per comprovar les diferents cobertures que tenim a cada emplaçament i descobrirem que tot va vent en popa a tota vela. Els dies se’ns fan curts i ja comença a caure el sol per l’horitzó, és hora de plegar... o no! Va si, avui ja n’hi ha prou.
A casa la Miriam treballant fins a última hora
Al camí de tornada, tots anem encara abrigats dins del cotxe i ens comencem a notar la cara que crema, jejeje és el que té el sol i la fred. Però quan arribem a casa de l’Eduardo i
Ahir vam assistir en un dels boliches més famosos de Montevideo, el Baar Fun-Fun, conegut per la seva uvita, una mena de vi dolç com la garnatxa, i on ahir a la nit actuava una amiga de
Rossana Taddei actuant al Baar Fun-Fun
Avui en canvi, al arribar ens espera un "asado" a la nostra terrassa particular amb la companyia dels nostres amfitrions, de fet ara estem a l’espera de sopar i aprofito per escriure un petit resum d’aquests últims dos dies. A veure si avui continuem informant-nos del Reiki, filosofia que segueixen els nostres amics, Edu i Carla. Més endavant dedicarem una entrada al blog especial per a ells i la seva casa, s'ho mereixen.
3 comentaris:
Aixi m'agrada, que continueu amb aquest esperit de reporters-escriptors!!!
Penseu que pels que hem de fer veure que treballem moltes hores davant d'una pantalla, va molt be tenir excuses per llegir aquestes cosetes!!
Petonets i cuideu-vos molt!!
-S-
Eiiiii!!
Aki la Ruth desde Peru, diu que escriviu molt..pero molt interessant tot!!!
Un pto nois!
Ei uruguayos! Carai com escriviu al blog! Així m'agrada que ens mantingueu informats! Ala, k vagi bé!
Publica un comentari a l'entrada