divendres, 6 de juliol del 2007

Mostassa amb patates

Menobres de les xarxes inalàmbriques som, amics. Avui divendres hem estat a la facultat-cimentera-nuclar i hem visualitzat quines cases i connexions atacarem els primers dies. La reunió ha estat ràpida i hem tingut el matí lliure com qui diu.

Hem esmorzat al bar de la facultat d'enginyeria i... res a veure amb el Polimenú, és clar. La facultat és un edifici amb solera, que ha vist ja com molts alumnes hi han passat, i això el fa entranyable i molt menys modern que el Campus Nord. Més humà i més d'estar per casa (això per dins, doncs per fora és arquitectònicament lleig).

Vista de la platja i de Montevideo des de la Facultat

Total que la resta del matí l'hem pogut dedicar a passejar per la Rambla, el passeig marítim d'aquí Montevideo, avui però en el sentit contrari al d'ahir. La gent corrent i fent esport al sol primaveral del qual gaudim aquests estranys i calorosos dies. Just a la vora d'on som nosaltres, hi ha un camp de golf i al voltant edificis alts i moderns, de gent acomodada.

Telecos a la platja. D'esquerra a dreta: Pep, Ferran

En haver dinat l'Eduardo ens ha suggerit d'anar a Carrasco, un dels barris de Montevideo, seguint la línia costanera cap al nord. I quin barri! Ens ha acompanyat fins a l'autobús i després feia intenció de tornar-se'n cap a casa, però finalment ha decidit venir-se amb nosaltres. Como las putas pobres, que siempre dicen que sí, ha dit. És molt diferent agafar un autobús sol d'agafar un ómnibus amb algú autòcton que t'expliqui què passa al país, i l'Eduardo es mostra molt franc alhora de fer-nos saber coses que altrament no hauríem sabut.

El recorregut en bus ens ha portat doncs a Carrasco, el barri més ric de Montevideo, passant per Punta Carretas i Pocitos (el més densament poblat d'Uruguai). A mesura que ens allunyàvem del centre, cases més i més grans i luxoses, ajardinades, amb tanques i gossos, cotxes més grans i més moderns. Hi ha molts Uruguais, i un d'ells és aquest i no és el majoritari.

Bienvenido a Montevideo, resa el cartell a l'entrada de la ciutat.

Tornant ens hem aturat a la Pasiva, una franquícia de frankfurtisteries que es troben arreu de la ciutat. Hom venia recomanat de tastar-hi allar els chivitos, un complet plat combinat amb carn, que s'acompanya de la mostassa especial del restaurant. I en Pegue... ai en Pegue, tenia gana i no ha pogut resisitir la temptació ni dels chivitos ni de la mostassa, aixi que ha acabat sucant en patates aquell líquid que més que mostassa era ambrosia.

I de nit? De nit a dormir, perquè demà a les 8 del matí estarem a Totoral del Sauce, on coneixerem les teixidores destinatàries del projecte.

Salut!

1 comentari:

Ruth ha dit...

Eii!!!!!!
Mirals als de uruguay...com so passan!Aki a Lima tb fa molt fred nois!!alguns ja ho sabeu..per cert, records de la Karina, nois!!
Noticies nostres,,al bloc

telecoperu.blogspot.com

Un peto nois!!!